ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ – ΑΡΧΕΤΥΠΑ (ΚΔ’ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΟΣ Δ’)

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

ΕΛΕΝΗ ΩΡΕΙΘΥΙΑ ΚΟΥΛΙΖΑΚΗ
& ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΛΚΙΠΠΗ

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΠΑΛΑΙΦΑΤΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΟΡΚΥΝΟΣ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ
ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Α) ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ:
Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ
ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ
Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ
Β) ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ :
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ
ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Επειδή λάβαμε πολλά θετικά σχόλια και για το μάθημα αυτό και θέλουμε να μοιραστούμε την γνώση αυτή με όλους όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να το δουν ζωντανά, αποφασίσαμε να αφήσουμε το video του μαθήματος ανοιχτό για το ευρύ κοινό για 24 ώρες. Να είστε όλοι καλά!

Στο ΚΕ’ μάθημα θα συνεχίσουμε με τον Θεό Ήφαιστο για το οποίο έχουμε σχεδιάσει 4 μαθήματα. (Μαθήματα ΚΕ’ – ΚΗ’) και με τον Ήφαιστο θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου.

Ο Β΄κύκλος θα ξεκινήσει περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020 στον οποίο θα κάνουμε μια ομάδα 20 μαθημάτων για τους θεούς ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΡΜΗΣ, ΕΣΤΙΑ και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν κι άλλα μαθήματα που θα αφορούν στην Ελληνική Μυθολογία μέσα από το Μυστηριακό κομμάτι της γνώσης, της αναλυτικής ψυχολογίας των Αρχετύπων του Carl Yung, της Ετυμολογικής ανάλυσης αρχαίων κειμένων καθώς και της Φιλοσοφικής προσσέγγισης των κειμένων. Στο τελευταίο μάθημα του β’ κύκλου, στο τέλος δηλαδή του σεμιναρίου των Αρχετύπων θα κάνω την παρουσίαση μιας πολύ σημαντικής έρευνας που είναι μέρος των Αρχετύπων και έχει τίτλο Ο ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ ΘΕΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΔΩ

Σε συνέχεια αυτού του μαθήματος μην χάσετε την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 το διαδικτυακό σεμινάριο με την ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΛΚΙΠΠΗ με θέμα ΤΑ ΙΕΡΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ & Ο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ από το κανάλι του Ναυσίνοου.
Θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή www.zoom.com και να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που θα μπεί εδω στο ιστοχώρο δύο ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Να σας πω πως ο αριθμός των συμμετοχόντων στο σεμινάριο είναι περιορισμένος στα 100 άτομα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και οι συμμετοχές θα κλείσουν μόλις μπει και το τελευταίο άτομο εν διαδικτύω. Τέλος το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.


Κοινοποιήστε

You may also like