ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

Το ταξείδι μας αυτό είναι αρχικά ένας εκτενής διαλογισμός στις μορφές της Θρησκείας και της Τέχνης της Αρχαίας Ελλάδας.

Στο κάλεσμα της σωστής φωνής, οι θεοί της Αρχαίας Ελλάδας ανασταίνονται από το βάθος του χρόνου. Γεννημένοι από τον χώρο, την Γη,  τη θάλασσα και τον έναστρο ουρανό, βρίσκονται εκεί, πάντα ζωντανοί, ίσως μισοκοιμισμένοι, και είναι πάντα έτοιμοι στα μεγαλειώδη ερείπια των ναών να ξαναπάρουν ζωή.

Προχωρούν, χορεύουν, μάχονται ή αναπαύονται στα ανάγλυφα των αετωμάτων και των μετοπών, στην επιφάνεια των αγγείων, στα ωραία νομίσματα που είναι εξ ίσου και μετάλια, στις ασπίδες. Παρατηρώντας καλύτερα διακρίνουμε τις κινήσεις τους, τείνοντας το αυτί, διακρίνουμε τα λόγια τους. Όλοι, ήρωες και θεοί με τα περιγράμματά τους, τα κοσμήματά τους, την θέση τους, προσδιορίζουν τη θέση την οποία κατέχουν σ’ αυτό το τακτοποιημένο σύμπαν, που οι Έλληνες ονόμασαν Κόσμο.

ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΩΡΑ 9:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
NAUSINOUS ACADEMIA
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


Τα μαθήματα του σεμιναρίου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.
Εχουμε προγραμματίσει γυρω στα 25 μαθηματα αλλά αυτα μπορει να γινουν πολλά παραπάνω … ανάλογα με την δυναμική της ομάδος που θα σχηματιστεί.
Στα μαθήματα κάποιες φορές θα υπάρχουν και καλεσμένοι ειδικοί πάνω στα θέματα που πραγματευόμαστε κάθε φορά.Το ωράριο θα είναι (σχεδόν) κάθε Παρασκευή στις 9:00 το βράδυ ως τις 10:30 (περίπου)ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολούθησετε ζωντανά κάθε Παρασκευή μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ www.zoom.com αλλά και συνδρομητικά επειδή θα ανεβαίνουν κλειστά σε ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο όπου ο κάθε μαθητής θα έχει τον προσωπικό του κωδικό εισόδου για να τα βλέπει όσες φορές επιθυμεί.
Το υλικό που παρουσιάζουμε έχει πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται αυστηρά η επαναφόρτωσή του σε άλλες ιστοσελίδες και πλατφόρμες. Τα πνευματικά δικαιώματα ανοίκουν αποκλειστικά στον ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ και τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
ΧΡΕΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΔΑ: θα πρέπει να προκαταβάλεται η κάθε τετράδα μαθημάτων.
Η χρέωση θα είναι στα 10 ευρώ ανά μάθημα. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Για Φοιτητές και Ανέργους το κάθε μάθημα θα είναι στα 5 ευρώ με 50% Εκπτωση.
Αν παρακολουθείτε κιαλλο μάθημα στο NAUSINOUS ACADEMIA τότε η χρέωση θα είναι στα 8 ευρω ανά μάθημα.
Η εξόφληση θα γίνεται μέσω ALPHABANK σε λογαριασμό που θα σας αποστείλουμε πριν την έναρξη του σεμιναρίου.Κάθε φορά που ολοκληρώνεται η πληρωμή μιας τετράδας θα πρέπει να στέλνετε μήνυμα με το καταθετήριο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση nausinous@yahoo.com και αυτόματα θα σας αποστέλoυμε νόμιμη απόδειξη για φορολογική χρήση.
Όσοι απο σας διαμένετε στο εξωτερικό θα μπορείτε να εξοφλείτε μέσω Paypal στην διεύθυνση nausinous@yahoo.com με δικά σας έξοδα μεταφοράς χρημάτων.
Με τιμή
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


Κοινοποιήστε

You may also like