ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ – ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

Είμαι ο φύλακας των Ακασικών Αρχείων μου, όλων των πραγμάτων και καταστάσεων που υπάρχουν και όλων αυτών που θα γίνουν στο μέλλον. Είναι αιώνια και ακατάλυτα. Τρείς οδοί και δύο στύλοι ανοίγουν τους Πυλώνες σου.
(Αιγυπτιακή Βίβλος των Νεκρών)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ;

Τα Ακασικά αρχεία είναι ενεργειακά αποτυπώματα όλων των εμπειριών μας, όλων των σκέψεών μας, κάθε πράξης μας και εμπειρίας που έχουν ποτέ συμβεί στον χρόνο και στον χώρο. Είναι το αποτύπωμα όλων των εμπειριών της ζωής μας σε όλες τις πραγματικότητές μας. Πρόκειται για μία αιθερική ολογραφική βιβλιοθήκη πληροφοριών για όλες τις συνειδητότητές μας, ανθρώπινες ή μη των παρελθοντικών, παροντικών και μελλοντικών προοπτικών. Η ενέργεια που συνθέτει τα Ακασικά Αρχεία είναι αυτή των θεών και έτσι είναι πλασμένα με αγάπη. Η πληροφορία που εμπεριέχεται στα Αρχεία είναι αποτυπωμένη πάνω στην ουσία που ονομάζουν Ακάσα στα Σανσκριτικά, η οποία είναι η ενέργεια του θεού Έρωτα που με την σειρά του διεισδύει και δημιουργεί τα πάντα στο σύμπαν.

Η Ακάσα υπάρχει παντού και πάντα. Όλοι έχουν την ικανότητα να αντλούν πληροφορία και να έχουν πρόσβαση στα Αρχεία και αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Οι έντονες στιγμές ενόρασης που έχουμε και η ικανότητα να έχουμε προαισθήσεις είναι αναλαμπές που αφορούν στις πληροφορίες που εμπεριέχονται στα Ακασικά Αρχεία.

Χιλιάδες χρόνια πριν οι πρόγονοί μας είχαν πολύ περισσότερες γνώσεις για τα Ακασικά Αρχεία από ότι έχουμε εμείς σήμερα. Εδώ βλέπουμε ένα απόσπασμα σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά από την “Αιγυπτιακή Βίβλο των Νεκρών”.

Κάθε πλάσμα στο σύμπαν συνεισφέρει και έχει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία επειδή είμαστε όλοι δημιουργίες αλλά και συνδεδεμένοι με την πρωταρχική ουσία του Έρωτος και το θεϊκό κληρονομικό μας δικαίωμα μας δίνει πρόσβαση στην θεϊκή Σοφία και Γνώση που περιέχεται στα Ακασικά Αρχεία.

Τα Ακασικά Αρχεία περιέχουν όλες τις παρελθοντικές, παροντικές και μελλοντικές πιθανότητες. Ο κάθε ένας απο μας έχει τα δικά του μοναδικά Ακασικά Αρχεία. Οι ψυχές ομάδων, τα γεγονότα, οι οργανισμοί και οι τοποθεσίες έχουν επίσης μοναδικά Ακασικά Αρχεία. Θα πρέπει να οραματιστούμε τα Αρχεία σαν ένα βιβλίο που περιέχει ολόκληρη την ιστορία της ψυχής μας καθώς και κάθε πλευρά και έκφανση της ύπαρξής μας και το ποιοί είμαστε καθώς και όλες τις πιθανότητες ή προοπτικές για το μέλλον μας. Αυτό το υποθετικό βιβλίο είναι τόσο απέραντο που δεν μπορεί να υπάρξει σε φυσική μορφή. Όλα καταγράφονται σε αυτό με ενεργειακό τρόπο στις δονήσεις του Έρωτα που δημιουργεί και διεισδύει στα πάντα στο σύμπαν. Είναι αυτό που ονομάζουν κάποιοι το Άγιο Πνεύμα του δημιουργού.

Τα Ακασικά Αρχεία είναι από τα πιό δυνατά εργαλεία που είναι διαθέσιμα σήμερα στον πλανήτη. Πρόκειται για μιά συλλογή αγνής αλήθειας που μας επιτρέπει με χάρη να δούμε τι απλά υπάρχει και έτσι μπορούμε να απελευθερωθούμε από όλες τις ψευδαισθήσεις οτι είμαστε αποκομμένοι από τις θεϊκές δυνάμεις δημιουργίας. Είναι ένα δώρο από τους Θεούς για κάθε έμβιο όν το οποίο μας επιτρέπει να βρούμε την προσωπική και συλλογική δύναμη να δημιουργήσουμε τις πραγματικότητες που επιθυμούμε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

Αναφορές για τα Ακασικά Αρχεία ή το Αιώνιο Βιβλίο της Ζωής πάνε πολύ πίσω στον χρόνο. Η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία βρίθει από τέτοιες αναφορές. Από την Θεογονία του Ησιόδου, τα Έπη του Ομήρου, τους Τραγωδούς και Φιλοσόφους του Ελληνικού Πολιτισμού ιδιαίτερα ο Πλάτων και ο Πρόκλος αλλά και ο Πλούταρχος με το εξαιρετικά πολύτιμο έργο του.
Η σύλληψη των Ακασικών Αρχείων αναφέρεται επίσης στην Βίβλο ως το βιβλίο της Ζωής. Όλες αυτές οι πηγές μας δίνουν μία αίσθηση ότι υπάρχει ένας συλλογικός αποθηκευτικός χώρος Γνώσης που είναι υφασμένος στο πλέγμα της πραγματικότητας.

Η λέξη Ακάσα η οποία είναι όρος στα Σανσκριτικά σημαίνει την πρωταρχική ουσία. Αυτή είναι η ενέργεια που συνθέτει τα πάντα στο σύμπαν. Είναι η ενέργεια του Έρωτα σύμφωνα με την Ελληνική Φιλοσοφία. Στον Ινδουϊστικό Μυστικισμό η Ακάσα θεωρείται ως η πρωταρχική αρχή της φύσης από την οποία οι υπόλοιπες τέσσερις αρχές δημιουργούνται. Το Πυρ, ο Αέρας, η Γη και το Ύδωρ – τα 4 στοιχεία. Όλες οι δονήσεις που συμβαίνουν στο σύμπαν μέσα από τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μας δημιουργούν ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην Ακάσα αφήνοντας μία εγγραφή ενέργειας κάθε ψυχής και κάθε οντότητας.

Η λέξη Ακάσα είναι σύνθετη και προέρχεται από τις λέξεις Άκα και Σα οι οποίες επίσημα θεωρούνται θιβετιανές ή Βορειοϊνδικές. Η λέξη Άκα σημαίνει χώρος, αποθηκευτικός χώρος ή αποθετήριο και η Σα σημαίνει σημαίνει ουρανός, κρυμμένο ή μυστικό. Μια απλή μετάφραση της λέξης Ακάσα θα μπορούσε να είναι “ένας αόρατος αποθηκευτικός χώρος”. Τα Ακασικά Αρχεία είναι εκ τούτου μια κρυμμένη βιβλιοθήκη αρχείων αποτυπωμένη στον λεπτοφυή χώρο της Ακάσα. Για τα Ακασικά Αρχεία κάποιοι λέγουν πως υπάρχουν από την απαρχή της ύπαρξης της χωροχρονικής συνέχειας του Πλανήτη Γη.

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Όλοι έχουμε πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία όπως ακριβώς έχουμε πρόσβαση σε μιά βιβλιοθήκη με βιβλία. Υπάρχουν πολλές αιθερικές βιβλιοθήκες στα Ακασικά Αρχεία. Κάθε άνθρωπος, ζώο, ομάδα, οργανισμός, γεγονός και τοποθεσία στην Γη έχει ένα μοναδικό Ακασικό Αρχείο. Λόγω του θεϊκού μας κληροδοτήματος έχουμε δικαίωμα στην πρόσβαση των προσωπικών Ακασικών Αρχείων μας καθώς και των Αρχείων των ομάδων στις οποίες βρισκόμαστε.

Κάθε πλάσμα στον πλανήτη Γη έχει πρόσβαση στις περιοχές των Ακασικών Αρχείων στις οποίες η ψυχή του παίζει ρόλο. Εκ περιτροπής, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας αρχεία αν εμείς δεν εκχωρήσουμε με συγκεκριμένες διαδικασίες αυτό το δικαίωμα.

Τα Ακασικά Αρχεία προστατεύονται από πνευματικές οντότητες τα οποία ονομάζουμε πολλές φορές Οδηγούς, Φύλακες, Φρουρούς ή Βιβλιοθηκάριους των Ακασικών Αρχείων. Στην Ελληνική μας παράδοση τον ρόλο αυτό παίζουν συχνά οι Αγαθοδαίμονες. Το να επιτηρεί κάποιος τα Ακασικά Αρχεία είναι ένας λόγος ύπαρξης για τις οντότητες αυτές αλλά και η επιλογή της ζωής τους. Αυτές οι οντότητες υπάρχουν ώστε να μας βοηθούν στο να έχουμε πρόσβαση σε αυτά και προσφέρουν πολύ δυνατή ενεργειακή προστασία για τις πληροφορίες που περιέχουν τα Αρχεία.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι άνθρωποι συχνά έχουν πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία μέσω διαίσθησης, προσευχής, διαλογισμού, αστρικής προβολής και έντονων ενορατικών στιγμών. Πολλοί από εμας έχουμε εμπειρίες τέτοιων αναλαμπών των Ακασικών Αρχείων σε καθημερινή βάση. Για πολλούς ανθρώπους το να ανοίγουμε ηθελημένα τον εαυτό μας στην διαίσθησή μας και εσωτερική καθοδήγηση, μας παρέχει ένα δυναμικό άνοιγμα στις πληροφορίες των Ακασικών Αρχείων.

Μπορούμε να μάθουμε πως να να έχουμε πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία μαθαίνοντας τεχνικές για το πως ανοίγουμε τα Αρχεία. Αυτές οι τεχνικές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν την χρήση διαλογισμών, τεχνικών αναπνοής, και επωδών ιερών κειμένων. Υπάρχουν δάσκαλοι ικανοί να βοηθήσουν κάποιον αλλά και να διαβάσουν τα Ακασικά Αρχεία για μας.

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Τα προσωπικά μας Ακασικά Αρχεία περιέχουν κάθε κομμάτι πληροφορίας που αφορά στις εμπειρίες της ψυχής μας επειδή εμπεριέχουν κάθε σκέψη, συναίσθημα, πράξη και εμπειρία που έχει συμβεί στον χωροχρόνο. Μπορείτε να μάθετε για τις σχέσεις σας, την υγεία σας, το μονοπάτι της ψυχής σας και για κάθε υλοποιήσιμο θέμα που αφορά εσάς και τον πλανήτη, το ηλιακό σύστημα, τον Γαλαξία και το σύμπαν στο οποίο υπάρχετε.

ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ Adrian Bezouglof, Jason Haworth and David Still
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΖΟΥΜΗ


Κοινοποιήστε

You may also like