ΑΡΧΕΤΥΠΑ CARL YUNG (Β’ ΚΥΚΛΟΣ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

ΑΡΧΕΤΥΠΑ – CARL YUNG
ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ
(Β’ ΚΥΚΛΟΣ)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Τα μαθήματα του Β’ κύκλου ξεκινούν την Παρασκευή 16/10/2020.
Το ωράριο θα είναι (σχεδόν) κάθε Παρασκευή στις 8 το βράδυ ως τις 9:30
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Το μάθημα των Αρχετύπων θα μπει μετά τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ το οποίο θα μπεί στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρώνεται γύρω στις 7:30μμ
Θα ξεκινήσουμε σε αυτόν τον κύκλο με το Αρχέτυπο της Εστίας.


Θα περάσουμε στο Αρχέτυπο του Άδη για τον οποίο έχω ήδη ετοιμάσει ένα ειδικό αφιέρωμα με πολύ σπάνιο υλικό και μετά ακολουθουν η Άρτεμης, ο Άρης, η Δήμητρα και ο Ερμής (όχι με αυτήν απαραίτητα την σειρά) …

Θα κάνουμε ειδικά αφιερώματα στην Ελληνική Μυθολογία όπου θα αναλύσουμε τον Μύθο της Αταλάντης και τις ειδικές σχέσεις που έχει με την Αρχετυπική της ουσία.
Θα δούμε αναλυτικά τα Αρχέτυπα της Σελήνης, Εκάτης σε σχέση με την Αρτέμιδα σε ενα μάθημα αφιέρωμα στην Θεά του Φεγγαριού.
Θα ολοκληρώσουμε με τον Αγέννητο Θεό και τις αρχετυπικές του προεκτάσεις.
Σε αυτόν τον κύκλο θα έχουμε πολλές εκπλήξεις απο άποψη καλεσμένων αλλά και ύλης που δεν έχει βγει ποτέ στην επιφάνεια σε τέτοια κλίμακα.

Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολούθησετε ζωντανά κάθε Παρασκευή μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ www.zoom.com αλλά και συνδρομητικά επειδή θα ανεβαίνουν κλειστά σε ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο όπου ο κάθε μαθητής θα έχει τον προσωπικό του κωδικό εισόδου για να τα βλέπει όσες φορές επιθυμεί.

Το υλικό που παρουσιάζουμε έχει πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται αυστηρά η επαναφόρτωσή του σε άλλες ιστοσελίδες και πλατφόρμες. Τα πνευματικά δικαιώματα ανοίκουν αποκλειστικά στον ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ και τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ

Για τα υπόλοιπα μαθήματα του NAUSINOUS ACADEMIA θα βγουν ανακοινώσεις και ειδικά βίντεο στο μέλλον.

ΧΡΕΩΣΗ: Η χρέωση θα είναι στα 10 ευρώ ανά μάθημα και θα πρέπει να προκαταβάλεται η κάθε τετράδα μαθημάτων.
Κάθε φορά που ολοκληρώνεται η πληρωμή μιας τετράδας θα πρέπει να στέλνετε μήνυμα με το καταθετήριο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση nausinous@yahoo.com και αυτόματα θα σας αποστέλoyme νόμιμη απόδειξη για φορολογική χρήση.

ALPHA BANK ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΙΒΑΝ: GR1701409810981002002003471
ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΜΕΗΛ nausinous@yahoo.com)

Όσοι απο σας διαμένετε στο εξωτερικό θα μπορείτε να εξοφλείτε μέσω Paypal στην διεύθυνση nausinous@yahoo.com χωρίς έξοδα.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ NAUSINOUS ACADEMIA – ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΥΚΛΟΙ 10 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.


Κοινοποιήστε

You may also like