Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στον χώρο του υπερφυσικού. Έχουμε συγκεντρώσει πολύ “ευαίσθητο” υλικό που είναι καιρός να βγεί στην δημοσιότητα. Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς φίλους της εκπομπής σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν καταγράψει φαινόμενα που χρήζουν διερεύνησης με επιστημονικά κριτήρια ….

Στείλτε μας το υλικό σας να το βγάλουμε στην εκπομπή είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Στην παρούσα ανάρτηση δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα των φίλων που μας έστειλαν το υλικό παρά μόνο στις περιπτώσεις που το έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει. Αν το επιθυμούν ας μας στείλουν ένα μήνυμα για να το φροντίσουμε άμεσα.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω και περιμένει …

Επικοινωνία: nausinous@yahoo.com

3

Επάνω βλέπουμε μιά δέσμη φωτός μέρα μεσημέρι κάπου στην Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι αδύνατον να φωτογραφιθεί επειδή δεν είναι φυσιολογικό!

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

32
34
33

Στην αρχή φωτογραφίζαμε τα “ιπτάμενα” αντικείμενα ένα ένα … όταν αυτά γινόταν αντιληπτά.

36
35

Οι φωτογραφίες επάνω είναι από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

38
40
39
40

Στην φωτογραφία επάνω, τα “αντικείμενα” ήταν αδύνατον να μετρηθούν ….

47
45
46
49
50
30
31
29

Οι φωτογραφίες επάνω τραβήχτηκαν κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Δεν έβλεπα τίποτα στον ουρανό, ο οποίος ήταν μουντός. Σταμάτησα με το αυτοκίνητο στο σημείο για να συναντήσω κάποιους φίλους και τράβηξα τρείς φωτογραφίες. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

12

Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε ένα ξημέρωμα καλοκαίρι στην Τζιά. Το πλάσμα που βρίσκεται κάτω από την μπασκέτα δεν έγινε αντιληπτό παρά μόνο αργότερα. Αν όντως ήταν πλάσμα θα πρέπει να είχε ύψος πάνω από 2.50 μέτρα.

6

Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε σε υπόγεια στοά κάπου στην Ελευσίνα απο τον Εύστρατο Σκαφίδα και την ομάδα του. Πάλι δεν ήταν ορατή η μορφή την στιγμή της φωτογράφισης, αλλά αποτυπώθηκε στην φωτογραφική μηχανή. Φαίνεται να δείχνει μιά γυναικεία μορφή με μακρυά μαλλιά και κόκκινο φόρεμα. Με προσεκτική παρατήρηση θα διαπιστώσουμε πως ανατομικά δεν είναι ανθρώπινη η μορφή ή τουλάχιστον δεν ανταποκρίνεται σε ανθρώπινες αναλογίες και φυσιολογία. Φαίνεται να φέρει οπλές αλόγο αντί για πόδια …. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εκπομπή Ναυσίνοος: Ελευσίς: Μυστήρια & Κρυμμένα Μυστικά

ΦΩΤΟΣΦΑΙΡΕΣ

44

Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε κοντά στην Αρχαία Νεμέα από φίλο μου κατά το χειμερινό Ηλιοστάσιο κατά την διάρκεια πυροβασίας. Φαίνεται να δείχνει πολλές φωτόσφαιρες. Το φαινόμενο αυτό το  έχουμε αναλύσει στην εκπομπή Ναυσίνοος: Αόρατος Κόσμος.

10

Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε κατά την διάρκεια ομαδικού διαλογισμού. Δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ξανά.

23
1

Το φαινόμενο των οντοτήτων που κρύβεται πίσω από τις φωτόσφαιρες παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δεν πρόκειτε για εξωγήινες οντότητες. Ίσως έχει να κάνει με υλοποίηση οντοτήτων από άλλες διαστάσεις.

ΚΡΗΤΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΘΕΑΣ ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ - ΑΜΝΙΣΟΣ

18
19
21
20
22

Οι φωτογραφίες επάνω τραβήχτηκαν από ομάδα επισκεπτών στο σπήλαιο της Θεάς Ειλειθυίας στην Αμνισό της Κρήτης. Ίσως να είναι οι πιό παράξενες φωτόσφαιρες που καταγράφησαν.

ΦΑΣΜΑ

7
7
9
8

Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε ένα μεσημέρι στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος. Φαίνεται να παρουσιάζει ένα φάσμα που αιωρείται πάνω από την Αγέλαστο Πέτρα. Τραβήχτηκε από τον Εύστρατο Σκαφίδα και παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ναυσίνοος: Ελευσίς: Μυστήρια & Κρυμμένα Μυστικά

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

24
26

Τα πιό παράξενα ενεργειακά φαινόμενα έχουν καταγραφεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος. Γιατί άραγε; Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος της εκπομπής από την περιοχή. Δείτε εδώ ένα δείγμα. Το υλικό αυτό κυκλοφορεί για πρώτη φορά. Όλες οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές.

ΠΛΑΣΜΑΤΑ Ή ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ;

17
16
13
14
15

Η φωτογραφία επάνω παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον … είναι μέρος ενός βίντεο διάρκειας 12 λεπτών περίπου. Αδιευκρίνηστο το τι δείχνει μέσα στο υποθαλάσσιο σπήλαιο. Φαίνεται σαν να είναι 8 μικρά ροζ ανθρωπάκια. Είναι πλάσματα ή κάποιο τερατούργημα; Παρατηρήστε τον αντικατοπτρισμό τους στο νερό – κάτι που ενισχύει την αυθεντικότητά της. Περισσότερες λεπτομέρειες θα εκδόσω για αυτήν στην ταινία μικρού μήκους “ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ – ΙΔΑΙΑ ΓΗ” η οποία θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες στο κανάλι μας – για όσους έχουν στηρίξει το έργο του Ναυσίνοου. ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ