ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X-FILEΣ – Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

Πρίν από ενάμιση χρόνο περίπου είχα παρουσιάσει μιά ομάδα φωτογραφιών στον ιστοχώρο του Ναυσίνοου για μιά σειρά παράδοξων φαινομένων τα οποία δεν μπορούμε με ασφάλεια να ορίσουμε ή να εξηγήσουμε με επιστημονικό τρόπο γι’ αυτό τα εντάξαμε στα ανεξήγητα φαινόμενα με τον γενικό τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ X-FILEΣ. Το υλικό αυτό κατά την πλειοψηφία του μας το έχουν στείλει από όλη την Ελλάδα φίλοι του Ναυσίνοου. Το υλικό έχει περάσει εργαστηριακή ανάλυση για να αποδειχθεί η αυθεντικότητά του και έχουν επιλεγεί από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουμε λάβει, ένα μέρος που θεωρούμε πολύ σημαντικό για αυτήν την παρουσίαση. Αυτή η εργασία είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή του Β. Μπαντίδη στο Astra TV Κώδικας Μυστηρίων αλλά για κάποιους λόγους κατέβηκε από το YouTube μετά από 40.000 προβολές την πρώτη εβδομάδα!

Σκεφτόμασταν από τότε να ανεβάσουμε αυτήν την εκπομπή στο κανάλι μας και να την διανθίσουμε με νέο υλικό που προέκυψε στην πορεία. Όμως το υλικό που συγκεντρώναμε σταδιακά θα μπορούσε να γεμίσει πολλές τηλεοπτικές ώρες. Έτσι προέκυψε η ιδέα της δημιουργίας της νέας σειράς του Ναυσίνοου όπου θα μπορούμε με εκπομπές διάρκειας περίπου μιάς ώρας να παρουσιάσουμε πολύ ενδιαφέρον υλικό με επιστημονική τεκμηρίωση. Πρόκειται για αυθεντικό και ακυκλοφόρητο υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ως τώρα.

Το Α’ επεισόδιο περιέχει την εκπομπή που έγινε στον Κώδικα Μυστηρίων με τον Βασίλη Μπαντίδη στο ASTRA TV όπου καλεσμένος ήταν ο Αδριανός Μπεζούγλωφ, αλλά είναι διανθισμένο με τις αυθεντικές φωτογραφίες και όλα τα σωστά δεδομένα που πλαισιώνουν την πληροφορία καθώς και νέο υλικό που θα συζητηθεί.

Ο τίτλος του Α’ επεισοδίου είναι: ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ X-FILEΣ. Το υλικό αυτό κατά την πλειοψηφία του μας το έχουν στείλει από όλη την Ελλάδα φίλοι του Ναυσίνοου.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς θα περιέχει νέο υλικό που έχει καταγραφεί στον Τσούτσουρο με μαρτυρίες και πλάνα απαράμιλλης ομορφιάς και σπουδαιότητας από τα μαγικά Αστερούσια Όρη της Κρήτης.

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ & Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Β’ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ: ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ ΤΟ 2020.
Μερικα από τα θέματα που πραγματευόμαστε στε αυτό το επεισόδιο είναι:
-ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ: ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Α’: ΕΝΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
-ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
-ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
-ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Β’: Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ & Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ (ΜΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ)
-Η BAΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ
-ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
-Ο ΑΡΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
-ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΙΝ
και πολλά άλλα!

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας στέλνει υλικό το οποίο θα εντάξουμε στα επόμενα επεισόδια αφού το εξετάσουμε εργαστηριακά και δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα δεδομένων που να το στηρίζει, στην ηλεκτονική μας διεύθυνση nausinous@yahoo.com Να είστε όλοι καλά.


Κοινοποιήστε

You may also like