ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΥΡΔΗ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ NAUSINOUS ACADEMIA

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΥΡΔΗ

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο: ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ που διοργάνωσε το NAUSINOUS ACADEMIA με την κυρία ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΥΡΔΗ ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι μαθητές, συνειδητοποιώντας την αξία αλλά και δυναμική των μαθημάτων δεν ήθελαν να τελειώσουν τα μαθήματα αυτά. Έτσι αποφασίστηκε να παρουσιαστεί νέος κύκλος μαθημάτων ο οποίος θα απευθύνεται σε όσους έχουν ελάχιστες ή καθόλου γνώσεις της επιστήμης της Αστρολογίας.
Ο επόμενος κύκλος μαθημάτων θα διαρκέσει για ένα ολόκληρο έτος. Τα Μαθήματα θα είναι σε εβδομαδιαία βάση και θα παρουσιάζονται ζωντανά – διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ κάθε Τρίτη στις 8:15 το βράδυ. Η έναρξη των μαθημάτων θα είναι την Τρίτη 6 Απριλίου 2021.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα θα γίνουν με το εξης μοντέλο:
Για το κάθε μάθημα θα υπάρχει ένας τίτλος – ένα θέμα και θα αποτελείται από δύο ή τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος θα γίνεται η παράδοση της ύλης ενώ στο δεύτερο μέρος θα μπορούν οι μαθητές να κάνουν ερωτήσεις αποκλειστικά για όσα διδάχτηκαν στο πρώτο μέρος του μαθήματος. Όταν οι μαθητές εκπαιδευτούν με την καθοδήγηση της κυρίας Σούρδη να βγάζουν χάρτες κλπ τότε θα υπάρχει μία συζήτηση πάνω στις προσωπικές αυτές εργασίες η οποία δεν θα μαγνητοσκοπείται για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.
Όταν θα υπάρχει λοιπόν η αναγκαιότητα να γίνει κάποια επεξήγηση σε προσωπικούς χάρτες θα σταματάει η εγγραφή του βίντεο.
Τα μαθήματα θα ανεβαίνουν στο YOUTUBE για να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο οι μαθητές, αλλά επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα για τους μαθητές να κατεβάσουν τα μαθήματα μέσω dropbox. Θα δωθεί σε όλους κάποιος σύνδεσμος για να τα κατεβάζουν από εκεί.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα έχουν ως στόχο να μυήσουν στον κόσμο της Αστρολογίας όσους θα ήθελαν να ξεκινήσουν και έχουν ελάχιστη ή καθόλου γνώση για την επιστήμη αυτή. Μετά το πρώτο έτος οι μαθητές θα μπορούν να σχεδιάσουν έναν αστρολογικό χάρτη με πολύ μεγάλη ακρίβεια.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Τα μαθήματα ολόκληρου του Πρώτου Έτους όπως και τα μαθήματα του Σεμιναρίου ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ θα διατίθενται προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ναυσίνοου. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται με 3 τρόπους:
α) μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
β) μέσω e-banking σε λογαριασμό καταθέσεων ALPHABANK
γ) μέσω Paypal

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Nausinous Academia θέλοντας να διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών σύμφωνα με την νομοθεσία που διέπει την Ε.Ε. αποφάσισε τα εξης:
Επιθυμία μας είναι:
α) Καμία πληροφορία να μην βγαίνει δημόσια από τα μέλη για το προσωπικό τους ωροσκόπιο (αυτό θα γίνεται μόνο μετά το τέλος της μαγνητοσκόπησης των μαθημάτων.)
β) Κανένας και καμία να μην εκτεθεί στην ομάδα των μαθητών.
γ) Το μάθημα να μην βασίζεται στο προσωπικό ωροσκόπιο κανενός.
δ) Προσωπικά δεδομένα όπως χάρτες, ημερομηνίες γέννησης κλπ θα αποστέλονται μόνο στην Κυρία Σούρδη από όσους και όσες το επιθυμούν.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η χρέωση των μαθημάτων θα γίνεται ανά τετράδα την οποία οι μαθητές θα προπληρώνουν. Για το κάθε μάθημα το κόστος θα είναι στα 10 ευρώ και για την τετράδα στα 40 ευρώ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%) και μετά την πληρωμή σας αποστέλουμε μέσω μέηλ νόμιμη απόδειξη για φορολογική χρήση. Οι πληρωμές θα γίνονται μέσω e-banking σε λογαριασμό ALPHABANK ή μέσω Paypal.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα μαθήματα θα γίνονται πάντα ημέρα Τρίτη και ώρα 20:15. Η διάρκεια θα είναι μιάμιση ώρα περίπου για το κάθε μάθημα. Ο κύκλος αυτός μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου του 2021 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Μαϊου του 2022. Στο τέλος Μαϊου του 2021 θα σταματήσουν τα μαθήματα για την περίοδο του καλοκαιριού και θα συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο του 2021. Δηλαδή τους θερινούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο δεν θα γίνουν μαθήματα καθώς το ίδιο ισχύει και για τις διακοπές της Λαμπρής καθώς και όλες τις αργίες κλπ που τυχών πέσουν ημέρα Τρίτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο μέηλ του Ναυσίνοου nausinous@yahoo.com ή καλέστε στο τηλέφωνο 210 – 4020830.

Να είστε όλοι καλά!
Για το NAUSINOUS ACADEMIA
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Εσωτερα Αστρολογια
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ “ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ “ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΥΡΔΗ


Κοινοποιήστε

You may also like