ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X – FILEΣ

by Adrian Bezouglof
Κοινοποιήστε

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στον χώρο του υπερφυσικού. Έχουμε συγκεντρώσει πολύ “ευαίσθητο” υλικό που είναι καιρός να βγεί στην δημοσιότητα. Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς φίλους της εκπομπής σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν καταγράψει φαινόμενα που χρήζουν διερεύνησης με επιστημονικά κριτήρια ….

Στείλτε μας το υλικό σας να το βγάλουμε στην εκπομπή είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Στην παρούσα ανάρτηση δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα των φίλων που μας έστειλαν το υλικό παρά μόνο στις περιπτώσεις που το έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει. Αν το επιθυμούν ας μας στείλουν ένα μήνυμα για να το φροντίσουμε άμεσα.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω και περιμένει …

Επικοινωνία: nausinous@yahoo.com

ΕΙΔΟΣ: ΔΕΣΜΕΣ ΦΩΤΟΣ

Επάνω βλέπουμε μιά δέσμη φωτός μέρα μεσημέρι κάπου στην Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι αδύνατον να φωτογραφηθεί επειδή δεν είναι φυσιολογικό!

ΕΙΔΟΣ: ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Στην αρχή φωτογραφίζαμε τα “ιπτάμενα” αντικείμενα ένα ένα … όταν αυτά γινόταν αντιληπτά.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΕΛΦΟΙ. Οι φωτογραφίες επάνω είναι από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ. Στην φωτογραφία επάνω, τα “αντικείμενα” ήταν αδύνατον να μετρηθούν ….

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Οι φωτογραφίες επάνω τραβήχτηκαν κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Δεν έβλεπα τίποτα στον ουρανό, ο οποίος ήταν μουντός. Σταμάτησα με το αυτοκίνητο στο σημείο για να συναντήσω κάποιους φίλους και τράβηξα τρείς φωτογραφίες. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα.

ΕΙΔΟΣ: ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΕΑ. Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε ένα ξημέρωμα καλοκαίρι στην Τζιά. Το πλάσμα που βρίσκεται κάτω από την μπασκέτα δεν έγινε αντιληπτό παρά μόνο αργότερα. Αν όντως ήταν πλάσμα θα πρέπει να είχε ύψος πάνω από 2.50 μέτρα.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΣ. Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε σε υπόγεια στοά κάπου στην Ελευσίνα απο τον Εύστρατο Σκαφίδα και την ομάδα του. Πάλι δεν ήταν ορατή η μορφή την στιγμή της φωτογράφισης, αλλά αποτυπώθηκε στην φωτογραφική μηχανή. Φαίνεται να δείχνει μιά γυναικεία μορφή με μακρυά μαλλιά και κόκκινο φόρεμα. Με προσεκτική παρατήρηση θα διαπιστώσουμε πως ανατομικά δεν είναι ανθρώπινη η μορφή ή τουλάχιστον δεν ανταποκρίνεται σε ανθρώπινες αναλογίες και φυσιολογία. Φαίνεται να φέρει οπλές αλόγο αντί για πόδια …. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εκπομπή Ναυσίνοος: Ελευσίς: Μυστήρια & Κρυμμένα Μυστικά

ΦΩΤΟΣΦΑΙΡΕΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΕΜΕΑ. Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε κοντά στην Αρχαία Νεμέα από φίλο μου κατά το χειμερινό Ηλιοστάσιο κατά την διάρκεια πυροβασίας. Φαίνεται να δείχνει πολλές φωτόσφαιρες. Το φαινόμενο αυτό θα το παρουσιλασουμε εκ νέου σε επερχόμενη εκπομπή.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε κατά την διάρκεια ομαδικού διαλογισμού. Δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ξανά.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΩΡΥΚΕΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ. Το φαινόμενο των οντοτήτων που κρύβεται πίσω από τις φωτόσφαιρες παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δεν πρόκειτε για εξωγήινες οντότητες. Ίσως έχει να κάνει με υλοποίηση οντοτήτων από άλλες διαστάσεις.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ ΑΜΝΙΣΟΣ ΚΡΗΤΗ. Οι φωτογραφίες επάνω τραβήχτηκαν από ομάδα επισκεπτών στο σπήλαιο της Θεάς Ειλειθυίας στην Αμνισό της Κρήτης. Ίσως να είναι οι πιό παράξενες φωτόσφαιρες που καταγράφησαν.

ΕΙΔΟΣ: ΦΑΣΜΑ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΣ. Η φωτογραφία επάνω τραβήχτηκε ένα μεσημέρι στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος. Φαίνεται να παρουσιάζει ένα φάσμα που αιωρείται πάνω από την Αγέλαστο Πέτρα. Τραβήχτηκε από τον Εύστρατο Σκαφίδα και παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ναυσίνοος: Ελευσίς: Μυστήρια & Κρυμμένα Μυστικά

ΕΙΔΟΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΕΥΣΙΣ: Τα πιό παράξενα ενεργειακά φαινόμενα έχουν καταγραφεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος. Γιατί άραγε; Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος της εκπομπής από την περιοχή. Δείτε εδώ ένα δείγμα. Το υλικό αυτό κυκλοφορεί για πρώτη φορά. Όλες οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές.

ΕΙΔΟΣ: ΠΛΑΣΜΑΤΑ Ή ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ;

Η φωτογραφία επάνω παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον … είναι μέρος ενός βίντεο διάρκειας 12 λεπτών περίπου. Αδιευκρίνηστο το τι δείχνει μέσα στο υποθαλάσσιο σπήλαιο. Φαίνεται σαν να είναι 8 μικρά ροζ ανθρωπάκια. Είναι πλάσματα ή κάποιο τερατούργημα; Παρατηρήστε τον αντικατοπτρισμό τους στο νερό – κάτι που ενισχύει την αυθεντικότητά της.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρω πως το εν λόγω φωτορεπορτάζ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ του Βασίλη Μπαντίδη στο ASTRA TV και αυτό απετέλεσε το έναυσμα της νέας σειράς με τίτλο: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ X-FILEΣ επειδή λόγω κάποιου προβλήματος η αρχική εκπομπή κατέβηκε από το YouTube του Κώδικα των Μυστηρίων αποφασίσαμε να την βγάλουμε στον Ναυσίνοο και έτσι γεννήθηκε η σειρά. Δείτε την εδώ από το κανάλι του Ναυσίνοου:


Κοινοποιήστε

You may also like