ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2018:

α) ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ
β) ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ (Α’): Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ
γ) ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΙΘΗΡ: ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
δ) ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: Χ-FILEΣ
ε) ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ)
στ) ΑΡΚΑΔΙΑ – ARCADIA (ΤΑΙΝΙΑ)
ζ) ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ
η) ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: Η ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΥΩΝ
θ) ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ – ΙΔΑΙΑ ΓΗ (ΤΑΙΝΙΑ)

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ

ΕΡΕΥΝΑ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

(Η θεματολογία του Ναυσίνοου είναι ανεξάντλητη. Για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις εκπομπές χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για μελέτη, έρευνα και εργασία στο στήσιμό τους. Ήδη κάποιες απο αυτές είναι σε πολύ καλό στάδιο και θα είναι διαθέσιμες σε λίγες εβδομάδες. Επιπλέον, θα προστεθούν και άλλες εργασίες που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.)

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 2018
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
ΣΤ
Η
Θ

Ενισχύστε οικονομικά τον Ναυσίνοο κάνοντας μία δωρεά ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες μέσω paypal με οποιαδήποτε κάρτα. Θα βρείτε την επιλογή “ενίσχυση” σε οποιαδήποτε ανάρτηση στον ιστοχώρο μας www.nausinous.com δεξιά στο πάνω μέρος.

Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε τις εκπομπές και τις ταινίες πολύ πριν γίνουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο καθώς και εργασίες οι οποίες δεν θα δημοσιοποιούνται.

Όσοι ενισχύσουν οικονομικά τον Ναυσίνοο σε λίγες ημέρες θα μπορούν να δούν σε αποκλειστικότητα την ταινία “ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ – ΙΔΑΙΑ ΓΗ” η οποία δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Με την ενίσχυσή σας θα συμβάλλετε στο να μπορέσουμε να επενδύσουμε σε εξοπλισμό που θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τις εργασίες μας.

Κρατήστε τον Ναυσίνοο ενεργό!

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ: