ΣΚΕΨΗ Ζ
ΣΚΕΨΗ Ε
ΣΚΕΨΗ Γ
ΣΚΕΨΗ Β

Μόλις ολοκληρώσαμε την νέα μας εκπομπή με τίτλο: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ: ΣΚΕΨΗ & ΚΙΝΗΣΗ η οποία σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι μας στο youtube. Πρόκειτε για ένα αφιέρωμα στο Βιωματικό-Φιλοσοφικό σεμινάριο: Σκέψη & Κίνηση που βασίστηκε στο μεγαλειώδες έργο του Πλάτωνος – Συμπόσιον – Περί Έρωτος.

Καλεσμένες: Ελένη Ωρειθύια Κουλιζάκη (φιλόλογος & Συγγραφέας), Άννα Μιχελαράκη (Χοροδιδάσκαλος) & Ελιάνα Περηφάνου (Θεατρολόγος). Φιλική Συμμετοχή: Ηφαιστίων Βαξεβανέρης από το συγκρότημα SAOS.

Μουσική: ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ

(9 υπέροχες συνθέσεις  πλαισιώνουν την νέα εκπομπή για τις οποίες θα γίνει ξεχωριστή ανάρτηση προσεχώς)

Σκηνοθεσία, Μοντάζ, Κινηματογράφηση, Σπηκάζ, Γενική Επιμέλεια, Λάθη:

ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Έγιναν πολλά γυρίσματα για την συγκεκριμένη εκπομπή. Κινηματογραφήσαμε κάποια απ’τα μαθήματα, το φιλοσοφικό και το βιωματικό μέρος καθώς και τις πρόβες που έγιναν για το πρώτο δρώμενο που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2015 βασισμένο στο Σεμινάριο το οποίο πλαισίωσαν οι Άννα μιχελαράκη με τις χοροδιδασκάλους και τους μαθητές της σχολής χορού Rhythm & Dance Academy. Τον Απρίλιο του 2016 έγινε και δεύτερο δρώμενο με τίτλο “4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ” με περισσότερα θεατρικά στοιχεία σε σχέση με το πρώτο και έπεται συνέχεια.

ΣΚΕΨΗ Λ
ΣΚΕΨΗ Δ
ΣΚΕΨΗ Θ
ΣΚΕΨΗ Η